Webové stránky Lifediet.cz používají ke správnému fungování soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Čokoládová pomazánka

ČOKOLÁDOVÁ POMAZÁNKA
 
 
Kategorie Pomazánky instantní
Kód B0039
EAN -
Dostupnost Skladem

Prášková instantní směs pro přípravu pomazánky bez vaření. Dietní výrobek s vysokým obsahem bílkovin, s cukrem a sladidlem, který může být součástí diety k regulaci tělesné hmotnosti.

Dietní výrobek s vysokým obsahem bílkovin, s nízkým obsahem cukrů, se sladidlem, s vitamíny, který může být součástí diety k regulaci tělesné hmotnosti.

Hmotnost 1 sáčku/porce 4 g
Celková hmotnost 20 g (5 sáčků)
Alergeny Mléko, lískové ořechy.
Složení Mléčné bílkoviny (emulgátor: slunečnicový lecitin); odtučněný kakaový prášek (28 %); mouka z lískových oříšků (16%), fruktóza; zahušťovadla: karagenany, guarová guma, xantanová guma a guma z karobových bobů; aroma; jedlá sůl, sladidlo: aspartam (obsahuje zdroj fenylalaninu).
Návod k přípravě Obsahu sáčku vysypte do vhodné nádoby, přidejte 15 ml vody a míchejte do vzniku homogenní směsi. Natřete na připravenou palačinku.
Šarže a minimální trvanlivost Viz údaj na sáčku.
Skladování Skladujte v temnu a suchu při teplotě 15 – 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu Francie
Produktový list ke stažení Čokoládová pomazánka (PDF)

 

Upozornění: Výrobek obsahuje zdroj fenylalaninu a není vhodný pro osoby s fenylketonúrií. Nepoužívat jako jediný zdroj potravy. Nevyhnutelnou součástí výživy spotřebitele mají být i běžné pokrmy a potraviny, stejně jako zdravý životní styl. Výrobek je určený pro osoby starší 18 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Pokud je výrobek konzumován jako součást nízkoenergetické diety, řiďte se doporučeními odborníka se zkušenostmi v oblasti výživy lidí. Během užívání výrobku dodržujte dostatečný příjem tekutin (min. 1,5 l / den). Nepřekračujte doporučené dávkování!

Energetická hodnota Na 100 g 1 porce - 4 g v prášku
kJ 1569 63
kcal 373 15
Výživové hodnoty    
Tuky (g) 8,6 0,3
     z toho nasycené mastné kyseliny (g) 4,0 0,2
Sacharidy (g) 17,2 0,7
     z toho cukry (g) 11 0,4
Vláknina (g) 12,5 0,5
Bílkoviny (g) 50,2 2,0
Sůl (g) 0,735 0,03